Procés d'elaboració

Els nostres embotits estan elaborats de manera toalmtent artesanal i comptem amb les nostres receptes pròpies des de fa tres generacions, així mateix intentem innovar per millorar-les amb els anys o crear productes nous, com el nostre genuí “bull d’ou i greixons” .

Utilitzem les millors parts del porc per elaborar cada embotit segons les receptes de casa.

No utilitzem cap tipus d’additiu ni saboritzant en els nostres embotits cuits, només la millor carn i les espècies adients, normalment només sal i pebre.

Els nostres embotits curats estan fets amb les parts més nobles (espatlla, pernil, panxeta, llom) donant com a resultat un embotit poc gras i amb un curat de qualitat superior.

La cuita de l'embotit és fa setmanalment, ja que cada setmana fem la matança del porc, i al nostre obrador preparem el perol on cou la carn que ens servirà per elaborar els nostres embotits cuits que un cop més tornaran a coure en el seu brou per sortir-ne definitivament ja amb l’aparença que tots coneixeu!

El procés de curació és totalment natural i és duu a terme en el nostre assecador de volta de pedra, situat sota el nivell del terra lleugerament enfonsat per assolir les condicions òptimes d’humitat i temperatura que juntament amb millors equipaments permeten en primer lloc l’aparició de manera espontània del fong “penicíl·lum” que envolta l’embotit i que posteriorment en possibilita el curat aportant-li un sabor i un boquet exquisit i inconfusible.