Qui som

  

Benvinguts a Can Planas!

Som una petita empresa familiar, que compta amb tres generacions d'experiència dedicades a la cria del porc i l'elaboració artesana d'embotits, xarcuteria i cansaladeria, oferim una àmplia gamma d'embotits cuits i curats i productes derivats del porc, tots elaborats a casa.

 El 1967 en Narcís Planas, l'Avi Siset juntament amb la seva dona la Neus Arnay, l'Àvia Neus oficialitzen el negoci i obren la carnisseria a Viladamat, que des dels seus inicis va ser també una botiga de poble dedicicada a la venda de queviures i productes de necessitat bàsica i que es coneixia amb el nom de "Ca la Neus". L'Avi Siset criava el seu porc per a la carnisseria i per fer embotit que mica en mica es va convertir en un producte amb molt d'èxit. Els fills de la Neus i en Siset creixen coneguent i estimant la feina i l'ofici i la Carnisseria Planas es consolida amb l'incorporació en primer lloc d'en Miquel, el fill gran, seguit d'en Josep el mitjà, que estudien i després aprenen l'ofici incorporant-se a l'empresa familiar, en David el petit tot i haver estudiat i treballar en un altre sector seguieix "enganxat" a la granja. Amb l'incorporació dels dos fills d'en Miquel a l'empresa som ja tres generacions dedicades a la cria del porc i l'elaboració d'un producte que estimem i del qual en tenim cura de principi a fi, criança, matança i elaboració pròpies fan que podem oferir proximitat, confiança i passió per una manera de fer.