-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
- Inici>
- Qui som
Qui som
Benvinguts a Can Planas!
Som una petita empresa familiar, que compta amb tres generacions d'experiència dedicades a la cria del porc i l'elaboració artesana d'embotits, xarcuteria i cansaladeria, oferim una àmplia gamma d'embotits cuits i curats i productes derivats del porc, tots elaborats a casa.
El 1967 en Narcís Planas, l'Avi Siset juntament amb la seva dona la Neus Arnay, l'Àvia Neus oficialitzen el negoci i obren la carnisseria a Viladamat, que des dels seus inicis va ser també una botiga de poble dedicicada a la venda de queviures i productes de necessitat bàsica i que es coneixia amb el nom de "Ca la Neus". L'Avi Siset criava el seu porc per a la carnisseria i per fer embotit que mica en mica es va convertir en un producte amb molt d'èxit. Els fills de la Neus i en Siset creixen coneguent i estimant la feina i l'ofici i la Carnisseria Planas es consolida amb l'incorporació en primer lloc d'en Miquel, el fill gran, seguit d'en Josep el mitjà, que estudien i després aprenen l'ofici incorporant-se a l'empresa familiar, en David el petit tot i haver estudiat i treballar en un altre sector seguieix "enganxat" a la granja. Amb l'incorporació dels dos fills d'en Miquel a l'empresa som ja tres generacions dedicades a la cria del porc i l'elaboració d'un producte que estimem i del qual en tenim cura de principi a fi, criança, matança i elaboració pròpies fan que podem oferir proximitat, confiança i passió per una manera de fer.